Airconditionservice – er det ved at være tid?

Frisk luft i bilen holder dig vågen og opmærksom på køreturen, når luften bliver tør, fugtig, kold eller varm. Din Bilpartner ønsker at din køreoplevelse er helt i top og med et airconditionservice sørger vi for, at din køretur bliver mere behagelig.

Er det på tide med aircondition rens?

Når årstiderne skifter, bruges din aircondition meget. Ting som aircondition køler ikke er en problemstilling der nemt kan opstå. Derfor er et airconditionservice vigtigt for både dig og bilen. Det er dog vigtigt, at det ikke kun er aircondition der skal renses – det skal dit klimaanlæg også. Om du har klimaanlæg eller aircondition, kan dette service hjælpe dig til friskere luft i kabinen.

Hvis du står med problemet at klimaanlæg bil køler ikke – så kan vi også hjælpe dig her. Aircondition og klimaanlæg mister med tiden kølemidlet, derfor er det meget vigtigt med periodiske serviceeftersyn.

Uanset hvad, så er vores ønske, at din køreoplevelse forbliver god, for det er vigtigt med køreglæde, når man har bil. Dårligt indeklima giver dårlig koncentrationsevne, og det ender som oftest ud i en dårlig køretur – derfor er det vigtigt med aircondition rens.

Vi vil nemlig gerne have, at du kommer glad og sikkert videre på din vej, og det ved vi, at et airconditionservice og klimaanlæg service hos os, kan hjælpe dig til.

Airconditionservice og klimaanlæg service

Det er vigtigt at have styr på luften i bilen, uanset om du har aircondition eller klimaanlæg. Et sundt indeklima i bilen giver også mere overskud til at holde den gode stemning oppe på køreturen sammen med familien.

Din Bilpartner giver dit airconditionanlæg en grundig rensning og desinficering, mens pollenfilter udskiftes, og klimakompressorolie, kølemiddel og sporemiddel påfyldes. Sådan får bilen – og hele familien – et frisk pust på køreturen.

 

Airconditionservice hos Din Bilpartner

Et serviceeftersyn af din aircondition kan være vigtigere end du tror. Ikke blot fordi at det er ubehageligt med dårlig luft i bilen, men også fordi det påvirker din køreevne samt humøret i bilen.

Man forventer ofte at ens aircondition virker, så snart man tænder for den, men lang tids brug og mange kørte kilometer kan alligevel påvirke standen af din aircondition. Man mister kølemiddel, hvilket betyder at køleanlægget mister evnen til at nedkøle bilen. Desuden kan støv sætte sig i filtrene, så kulden får sværere ved at brede sig. Nedenfor giver vi et par gode grunde til at sende din bil til airconditionservicering, så du kan føle sig sikker og komfortabel på vejene.

Hvad er et airconditionservice?

Når man laver et serviceeftersyn af bilens aircondition, er det vigtigt at alle dele renses grundigt igennem, så der ikke efterlades smuds og så alle dele fungerer perfekt. Hos Din Bilpartner vil vi med vores airconditionservice sørge for at du får den bedst mulige køreoplevelse, hele året rundt. I vores aircondition service sørger vi for at udskifte pollen filteret, så pollen ikke er til gene i de varme måneder. Derudover påfylder vi kølemiddel, sporemiddel og klimakompressor olie, så alt kører glat. Derudover renser og desinficerer vi hele anlægget, så der ikke sidder bakterier og snavs i systemet.

Du oplever måske også at det begynder at lugte i bilen, når du tænder for dit airconditionanlæg. Dette oplever man især i ældre biler. Opstår denne lugt, kan det være fordi at der sidder bakterier i det filter, hvor den afkølede luft passerer igennem. Dette kan også undgås ved jævnlige eftersyn af dit airconditionanlæg.

Hvor ofte skal din aircondition til service?

Vi anbefaler at du sender din bil til airconditionservice jævnligt. Ofte kan det gøres samtidig med bilens almene serviceeftersyn. Du kan booke tid til et eftersyn af din aircondition her. Hvis du

oplever at kølefunktionen svigter eller begynder at blive dårligere end normalt, er det en god indikator for at du skal sende bilen til et airconditioneftersyn. Det kommer naturligvis an på hvor meget du benytter funktionen.

Begynder det at lugte i bilen kan det betyde at der er bakterier i filteret, hvilket også indikerer at anlægget har brug for en grundig rensning og desinficering.

Fordele

Der er flere fordele ved at vælge et serviceeftersyn af dit airconditionanlæg. Både af komfortmæssige årsager, men også af sikkerhedsmæssige årsager. Nedenfor kan du læse mere om disse fordele og hvorfor det er vigtigt at sende sin bil til airconditionservice med jævne mellemrum.

Bedre indeklima

Det giver et bedre indeklima når din aircondition virker. Et bedre indeklima er, ligesom i din bolig, vigtigt, især hvis du bruger mange timer i din bil. Er luften varm og tung kan det føles trættende og du bliver søvnig. Med et godt indeklima kan man dermed undgå at bilisten bliver dvask. Det er dog fortsat vigtigt at holde pauser og hvile, lige så snart man kan mærke træthed.

Har du passagerer i bilen der lider af køresyge, kan dette forværres af dårlig luft i bilen. Et anlæg der fungerer, sørger for at blæse frisk, kold luft ind i bilen, hvilket kan lette generne.

Fornyet energi

Det giver ny energi og forbedrer humøret i bilen, når der er en god luft. Dette gælder

både for chaufføren og for de øvrige passagerer. Især på varme sommerdage er det en fordel af anlægget virker hurtigt og effektivt, så humøret i bilen holdes højt.

 

Hvad koster et serviceeftersyn af airconditionanlægget?

Gå ikke på kompromis på med dit indeklima, især ikke hvis du bruger mange timer ugentligt i din bil. Det gavner sig at sørge for at luften i din bil er ren og frisk, så du kan være vågen og koncentreret når du kører bil. Et serviceeftersyn af dit airconditionanlæg koster fra 995 kroner. Priserne kan dog variere fra værksted til værksted. Find dit lokale værksted her – og læs mere om de fordele du får ved værkstedet.

 

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos Din Bilpartner ønsker vi at du skal komme hurtigt videre, og samtidig få den bedste behandling hos vores mange værksteder, hele landet rundt.

Vores værksteder fører mange forskellige behandlinger og reparationer, lige fra lapning af dæk og indvendig rengøring til klargøring af bilen til sommerferien, hjulskifte og dækopbevaring.

Du kan kontakte dit lokale Din Bilpartner værksted og høre mere om dine muligheder og hvilke behandlinger de tilbyder.

Vi er også klar til at hjælpe når din bil skal til serviceeftersyn. Vi tilbyder hele tre forskellige slags, så du kan få det eftersyn der passer bedst til din bil.