Aircondition

Anlægget i din bil der styrer klima og aircondition har mange forskellige dele, og som så mange andre ting ved din bil, holder delene ikke for evigt. Med tiden vil anlæggets evne til at nedkøle svinde ind og i værste tilfælde helt forsvinde. Hos Din Bilpartner Lystrup er vi altid klar til at yde ekspert service på din bils aircondition og klimaanlæg.

Forskellen på et airconditionanlæg og et klimaanlæg i din bil er betydelig. Et airconditionanlæg har typisk ikke meget mere end en tænd- og slukknap mens et klimaanlæg er forbundet med et antal sensorer, der sidder forskellige steder inde i din bil. Sensorerne sørger for at bevare den temperatur du har angivet.

Der er flere grunde til, at det er vigtigt at få lavet service på din bils aircondition- eller klimaanlæg. For det første vil det hjælpe dig og dem der er med i din bil til en mere behagelig temperatur i det varme sommervejr. For det andet kan der sætte sig snavs og skidt i bilens aircondition- eller klimaanlæg, der kan give en ubehagelig lugt, hvis ikke der bliver ydet service på anlægget med jævne mellemrum.

Servie og olieskift