Miljø & CSR

Vi agerer selvsagt i en ret sort branche, derfor kan det for nogen virke underligt at tale om miljø og CSR.

Dog er vi selv af den overbevisning at netop fordi vi befinder os i en sort branche, har vores indsats en større impact end i mange andre virksomheder. Vi søger derfor altid efter nye, og smarte metoder hvorpå vi kan mindske vores aftryk på klimaet.

Eksempel på sænkelse af Co2

Vi har eksempelvis gjort det til standard ved aircondition-tjek, at trykprøve kølevæskebeholderen, inden der påfyldes nyt kølemiddel, som mange andre gør.

Ældre biler kører med r134a kølemiddel, som er mere end 1.400 gange mere skadeligt end udledning af Co2. Et gennemsnitligt kølesystem har 700 gram kølemiddel. Det betyder for hver gang et autoværksted fylder kølesystemet op med 700 gram kølemiddel, uden forinden at have trykprøvet systemet, udslippes der hvad der svarer til minimum 980kg Co2, fuldstændigt unødvendigt.

Dette er blot et eksempel, ud af mange, hvor vi som branche kan gøre det bedre, og hvor vi i Din Bilpartner Lystrup, meget gerne går forrest.

CSR

Hos din Bilpartner Lystrup gør vi meget for at støtte op om det lokale foreningsliv. Siden 2019 har vi støttet alt fra handicapidræt, LIF (Fodbold), VIK (Badminton) nogle velgørende organisationer osv. Har du en idé, eller en organisation du synes der er værd at støtte, skal du være velkommen til at tage kontakt.

Servie og olieskift