Kobling

For at kunne køre sikkert på vejene, er det altafgørende at koblingen i din bil fungerer optimalt. Det er nemlig koblingen der forbinder akslerne i motoren med akslerne i hjulene. Er koblingen i din bil begyndt at stramme, er det typisk en indikation på, at det er på tide at få den skiftet.

Du kan højst sandsynligt regne med, at koblingen i din bil ikke fejler noget, og er som den skal være, hvis bilen er let at få i gear og der ikke kommer unormale lyde når du træder på koblingspedalen. Strammer koblingspedalen derimod når bilen skal sættes i gear og kommer der skarpe lyde, er det en indikation på, at koblingen skal skiftes ud og hos Din Bilpartner Lystrup er vi altid klar til at tilbyde service i høj kvalitet med tre års garanti på reservedele til din bil.

Som bilist er der ting du selv kan foretage dig, for at koblingen i din bil ikke udsættes for unødvendigt slid. Sørg for at starte bilen i det laveste gear, for at undgå at file på koblingen. Sæt din bil i frigear og slip koblingen helt, hvis du holder stille i længere tid.

Servie og olieskift