Om os

Vi er et værksted der består af et ungt team. Virksomheden der før hed Plith Biler, har drevet autoværksted i Lystrup siden 1991. I 2019 købte de 3 brødre Christoffer, Mikkel og Martin dog forretningen, og omdøbte den til Din Bilpartner Lystrup.

Ejere

Christoffer er uddannet automekaniker og fungerende værkfører, med stor erfaring med især tyske biler. Ham finder du dagligt på værkstedet.

Mikkel er den økonomiuddannede papirnusseren der sørger for bogholderiet, og alt andet papirarbejde spiller, så resten af teamet kan koncentrere sig om at blive bedre til at lave biler. Ham kan man engang i mellem være heldig at støde ind i på værkstedet.

Martin er passiv investor. Ham finder du derfor ikke på værkstedet.

Ansatte

Udover ejerne, er der i øjeblikket to fuldtidsansatte mekanikere.

Nicolas

Nicolas er den mest erfarne mekaniker med stor erfaring med en lang række biler, og en særlig forkærlighed for de Franske biler.

Nicolas har blandt andet været supervisor hos Quickpoint Aarhus.

Han er fra Djursland og er som mange andre fra den kant helt nede på jorden, glad og imødekommende. Han tager sig altid god tid til at snakke med kunden, så det er helt sikkert, at kunden har fået svar på alle de spørgsmål den måtte have.

Nicklas

Nicklas er vores yngste automekaniker, der elsker nye udfordringer og har en ærgerrighed efter viden. Det er også derfor han i øjeblikket er i gang med at uddanne sig som autoteknikker.

Autoteknikker-uddannelsen er en 2-årig overbygning på automekaniker-uddannelsen som giver en masse dybere viden om blandt andet el, brint og hybridbiler osv.

Nicklas er grundig og nøjsom med sine arbejdsopgaver, og naturligvis altid til rådighed ved diverse spørgsmål, uanset om de handler om biler eller jagt.

Servie og olieskift