Udstødning

Larmer din bil? Dette kan være en indikation på, at det er tid til at udskifte din bils udstødning. På sigt vil bilens udstødning ruste, da der samler sig vand i bunden af udstødningsrøret, hvis røret ikke når at blive varmt, så vandet kan fordampe.

I dag er udstødningen så moderniseret, at den er opdelt i flere dele, hvilket betyder, at det oftest kun er nødvendigt at skifte dele af udstødningen. Det er både billigere i længden og tager mindre tid.

Der er mange grunde til, at det er en god ide at få tjekket, om udstødningen skal skiftes, hvis du tror, at det fejler noget. Vigtigst af alt, bør du altid få skiftet udstødningen, hvis der er hul i det – det vil stoppe larmen. Hos Din Bilpartner Lystrup er vi altid klar til at tilbyde service i høj kvalitet og med tre års garanti på reservedele til din bil.

Det kan ikke undgås at udstødningen vil ruste, men der er ting du kan gøre for at udskyde at rusten får ordentligt fat. De fleste udstødninger bliver i dag lavet af rustfrit stål, hvilket gør den mere holdbar, men der er ting du kan gøre for at forbedre holdbarheden:

  • En af de mest effektive måder at beskytte din bils udstødning mod rust, er en pulverlakering. Udover rust, er en pulverlakering også god til at beskytte din udstødning mod skidt og fugt.
  • Hold øje med din bils udstødning og fjern selv små rustpletter løbende.
Servie og olieskift