Fabriksgaranti

Mange er i tvivl om hvorvidt fabriksgarantien opretholdes, hvis de får deres bil serviceret udenfor mærkeværkstederne. DET GØR DEN! – Såfremt der bliver udført service efter fabrikkens forskrifter.

Service efter fabrikkens forskrifter

Siden 2002 har der været frit værkstedsvalg i Danmark, som har betydet at du siden dengang har kunne benytte dig af et frit værksted, og beholde fabriksgarantien. Derudover blev det også fastslået at der gerne måtte bruges uoriginale godkendte reservedele, i stedet for originale, så længe de overholder kvalitetskravene.

Her er en artikel helt tilbage fra 2010 der omtaler problematikken om den manglende viden:

https://ekstrabladet.dk/biler/bil_nyheder/article4162518.ece

Hos os har du altid mulighed for at få tilbudt et service efter fabrikkens forskrifter, hvilket vi altid vil anbefale, især så længe bilen er indenfor garantiperioden. Det er meget forskelligt fra bil til bil, og fra service til service, hvad der skal laves efter fabrikkens forskrifter.
Det kan derfor sagtens virke uoverskueligt.

Vi tager fuldt ansvar

Skulle uheldet være ude, og du mister fabriksgarantien, fordi vi har overset noget på serviceskemaet eller lignende, så dækker vi garantien 100%.

Dette har aldrig været aktuelt for os, da vi er meget grundige for at følge forskrifterne. Men som skrevet, hvis uheldet er ude, kan du være helt tryg ved at vi overtager den fulde garantiforpligtelse.

Kontakt

Husk du kan altid kontakte os på 86227517 ved spørgsmål, eller for et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive på lystrup@dinbilpartner.dk , så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bremsetjek og kontrol