Bilbatteri

Batteriet i din bil er et af de vigtigste elementer og alt efter, hvor ny og derfor mere elektronisk din bil er, jo større krav skal batteriet opfylde. Særligt det kolde vintervejr er hårdt for bilens batteri især hvis din bil står udenfor døgnet rundt. Vintervejret er specielt hårdt ved batteriet da det dræner batteriet for energi, hvilket kan give det udfordringer med at trække startmotoren. Derudover, er det også hårdt for batteriet når det er nødvendigt at bruge varme i sæderne, radio og el-bagruden.

Batteriet i din bil holder, som så mange andre dele i din bil, ikke for evigt og vil højst sandsynligt skulle skiftes indenfor 6-7 år. De første tegn på slitage vil som regel vise sig efter 3-5 år og det kan derfor være en god ide at få en professionel til at tjekket det regelmæssigt.

Hos Din Bilpartner Lystrup anbefaler vi batterier fra Varta og vi står altid klar til at hjælpe dig. Det er ikke umuligt at skifte din bils batteri selv, men det kan være kompliceret og vi anbefaler altid at få en professionel til at kigge på det

Batteritjek